Charme Boutique

Te rugam sa citesti cu atentie informatiile de pe aceasta pagina inainte de a plasa orice comanda pe acest site. Daca ai nevoie de informatii suplimentare te rugam sa ne contactezi prin e-mail la adresa comenzi@charmeboutique.ro.

Site-ul Charmeboutique.ro este proprietatea SC. VEST INVEST S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu J 17/441/2006Ro 18460761.

Vizitarea sau folosirea acestui site inseamna acceptarea totala si neconditionata a termenilor si conditiilor de mai jos.

Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent termenii si conditiile. Orice schimbare survenita dupa plasarea si confirmarea noastra a comenzii, nu vor afecta comanda, exceptie facand cazurile in care legea cere acest lucru.

Inregistrarea pe site

Pentru a te inregistra pe site este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii: numele si prenumele, adresa e-mail, adresa domiciliu, adresa de livrare a produselor, numarul de telefon la care puteti fi contactat(a), date de identificare BI/CI/pasaport, data nasterii. Informatiile trebuie sa fie exacte, actuale si complete din toate punctele de vedere. In cazul in care una sau mai multe informatii din cele de mai sus se schimba, te rugam sa ne anunti la comenzi@charmeboutique.ro.

Parola contului trebuie sa fie unica si pastrata in siguranta. Pentru orice incalcare a securitatii sau a utilizarii neautorizate a contului tau, te rugam sa ne anunti imediat. De asemenea te rugam sa consulti Politica de confidentialitate pentru informatii cu privire la modul in care folosim datele tale personale.

Cum comand?

Te invitam sa accesezi produsele prezentate pe site pentru a alege ceea ce te intereseaza.

Comanda se poate face cu ajutorul butonului “adauga in cos”.

In “Cosul Meu” poti vedea toate produsele adaugate pe o comanda iar cand termini cumparaturile, trebuie sa apesi pe butonul “Finalizeaza comanda”.

Verifica la sfarsit datele completate si apasa pe butonul trimite comanda. Imediat vei primi un mail de confirmare a comenzii realizate, urmand sa fii contactat de noi in maxim 24 h.

Poti achizitiona un numar nelimitat de produse. Nu exista o valoare minima a comenzii, insa te rugam sa retii:

 • Costul cu expedierea comenzilor care depasesc suma de 500 de lei, cu TVA inclusa este asigurata integral de catre VEST INVEST S.R.L.
 • Livrarea comenzilor sub 500 de lei, cu TVA inclusa presupune achitarea taxelor de transport de catre tine.

Inregistrarea comenzii se face automat si confirmarea comenzii va fi realizata prin e-mail sau in urma unui apel telefonic din partea unuia din reprezentantii www.Charmeboutique.ro.

Conform legislatiei, persoanele cu varsta sub 18 ani nu pot plasa comenzi. Daca nu esti inca major(a) si doresti sa faci o comanda trebuie sa informezi si sa ai acordul tutorelui.

Metode de plata acceptate pe site-ul Charmeboutique.ro.

 • Plata cu numerar la livrare / ridicare de la sediu
 • Plata online

Politica de preturi

Preturile afisate pe siteul www.Charmeboutique.ro sunt exprimate in lei si reprezinta pretul final de vanzare. Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si ne rezervam dreptul de a le modifica fara notificarea prealabila sau ulterioara a persoanelor care utilizeaza site-ul.

Modificarea preturilor nu va afecta comenzile in curs de procesare.

Precizam ca preturile produselor nu includ taxa de transport, cu exceptia situatiei cand este specificat in mod distinct acest lucru.

 • Costul cu expedierea comenzilor care depasesc suma de 500 de lei, cu TVA inclusa este asigurata integral de catre VEST INVEST S.R.L.
 • Livrarea comenzilor sub 500 de lei, cu TVA inclusa presupune achitarea taxelor de transport de catre tine.

Taxele de transport sunt comunicate la finalizarea comenzii si vor aparea separat pe factura fiscala. Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si va insoti produsele comandate la adresa de livrare.

Mentiuni

Fotografiile produselor sunt realizate in conditii de studio foto dar exista situatii in care setarile monitoarelor modifica culorile afisate si apar diferente fata de produsul in realitate.

Comenzile trimise in zilele lucratoare pana la ora 17 se vor inregistra in ziua urmatoare si vor fi livrate conform termenului de livrare specificat.

Daca produsul se afla pe stoc va fi livrat in urmatoarele 48 ore. Pentru produsele care necesita o perioada mai mare de executie, livrarea se face conform acestei perioade.

Daca produsul este disponibil intr-o perioada mai scurta decat cea precizata initial vei fi informat prin e-mail si ti se va comunica data exacta a livrarii.

Ne rezervam dreptul de a refuza comenzile care ridica suspiciuni (numar foarte mare de produse comandate), daca informatiile de inregistrare sunt incomplete sau nu au putut fi verificate, daca adresa de livrarea este neconfirmata etc.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate de pe Charmeboutique.ro se face pe teritoriul Romaniei prin intermediul firmelor de curierat sau, acolo unde curierul nu poate ajunge – prin intermediul Postei Romane.

Termenul de livrare a produselor este cuprins intre 24 de ore si 30 de zile lucratoare. Termenul final de livrare a fiecarui colet va fi comunicat clientului in momentul confirmarii comenzii.

Charme Boutique  isi rezerva dreptul de a nu livra sau de a livra cu intarziere comenzile din motive care nu tin de Charme Boutique si anume: incendii, explozii, inundatii, epidemii, actiuni guvernamentale, greve, acte de terorism, razboaie, proteste, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform legislatiei romanesti in vigoare.

Forta majora

Charme Boutique sau clientii sai nu sunt trasi la raspundere pentru neexecutarea la termen sau/si de executarea in mod necorespunzator – total sau partial – a oricarei obligatii ce ii revine in baza prezentului contract, daca acestea au fost cauzate de forta majora., asa cum este definita de lege.

In cazurile in care forta majora nu inceteaza in termen de 15 zile de la data aducerii la cunostinta a evenimentului, fiecare parte are dreptul de a denunta unilateral contractul, fara a pretinde daune-interese.

Forta majora va fi probata in conformitate cu prevederile legale in vigoare la data producerii evenimentului.

Drepturile de autor

Designul, textele, grafica, structura si toate informatiile ce fac parte din site-ul www.Charmeboutique.ro sunt propietatea exclusiva a SC. VEST INVEST S.R.L. Intregul continut este protejat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizarea oricaror elemente mentionate anterior fara acordul prealabil scris al VEST INVEST S.R.L. este strict interzisa.

Feedback

Asteptam intrebarile, sugestiile, recomandarile tale pe care te rugam sa le trimiti utilizand Formularul de contact.

Apreciem toate mesajele pe care le primim cu privire la companie, functionalitatea site-ului, idei de promotii si campanii etc. De aceea te rugam sa ne transmiti mesajele tale, ori de cate ori ai ceva sa ne comunici. Te asiguram ca vei primi un raspuns din partea noastra in cel mult 10 zile lucratoare.

Dispozitii finale

Charme Boutique are dreptul sa aduca modificari oricaror prevederi mentionate in acest document, structurii site-ului www.Charmeboutique.ro, dar si oricaror altor continuturi detinute de Charme Boutique, fara a notifica in prealabil clientul.

Clientul Charme Boutique accepta termenii si conditiile prezentului document odata cu plasarea unei comenzi pe site. Valoarea plasarii unei comenzi este egala valorii unui contract valabil incheiat.

0
  0
  Cos de cumparaturi
  Cosul tau este golVezi magazin