Skip to main content

Reguli de stil masculin !

Puternicul stil masculin abordat de divele contemporane a devenit in ultima vreme o desfatare… periculoasa. Depinde de tine daca vrei sa imprumuti din vestimentatia domnilor doar un singur element sau daca vrei sa mergi pe un look total.

Cand aducem in discutie piesele principale ale unui stil masculin impecabil vorbim despre siguranta pe care ti-o ofera pantalonii bine croiti alaturi de un sacou simplu si o camasa inchisa pana la ultimul nasture. Pentru un efect maxim, alege accesorii minimaliste si o coafura cat se poate de simpla. Uita de clutch-urile pretioase si poarta in schimb o servieta masiva cu un design auster.

Posibilitatea de a deveni, prin intermediul unui costum masculin, o femeie puternica este cu siguranta foarte tentanta! Tinerii designeri Aperçu iti dezvaluie micile secrete ale unei tinute masculine:

1. Femninitatea. Nu exagera cand iti alegi pantalonii. Incearca o pereche clasica sau poti mixa jacheta masculina cu o pereche de pantaloni extrem de largi, cu talie de inalta.

2. Paleta de culori 2014 este extrem de ofertanta: poti alege linistita negrul absolut sau variatiuni de bej sau crem. Insa ia in calcul si nuante vibrante sau chiar combinatii ale acestora cu alb. In voga sunt pastelurile, portocaliul aprins sau combinatia de maro si albastru marin.

3. Detalii importante. O tinuta impecabila incepe de la machiaj si se termina cu acesoriile ce completeaza outfit-ul.

pantofi oxford piele gri passepartous 1

Passepartous – Pantofi Oxford Scarlet Grey

pantofi piele oford roz pal 1

Passepartous – Pantofi Oxford

pantaloni negri florentina giol

Florentina Giol – Pantaloni Roua

jacheta gri Larisa Dragna

Larisa Dragna – Jacheta gri

Related News

Cum iti alegi geanta potrivita

Portocaliul, o culoare la moda !

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *