Charme Boutique

Site-ul Charmeboutique.ro este proprietatea SC. VEST INVEST S.R.L. inregistrata la Registrul Comertului cu J 17/441/2006, CIF: RO 18460761.

Respectam drepturile la confidentialitatea vizitatorilor nostri online si recunoastem importanta protejarii informatiilor colectate.

Urmatoarele informatii sunt furnizate de catre Charme Boutique, pentru ca tu sa fii pe deplin informat cu Politicile noastre de confidentialitate. Vizitarea sau folosirea acestui site inseamna acceptarea totala si neconditionata a Politicilor de confidentialitate de mai jos.

Continutul acestei pagini se poate modifica fara o instiintare prealabila, fiind de datoria fiecarui utilizator sa verifice frecvent Politica de Confidentialitate. Orice schimbare survenita dupa plasarea si confirmarea noastra a comenzii, nu vor afecta comanda, exceptie facand cazurile in care legea cere acest lucru.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, VEST INVEST S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana.

Pentru a te inregistra pe site si pentru a plasa o comanda este necesar sa ne furnizezi urmatoarele informatii: numele si prenumele, adresa e-mail, adresa domiciliu, adresa de livrare a produselor, numarul de telefon la care poti fi contactat(a), date de identificare BI/CI/pasaport, data nasterii. Informatiile trebuie sa fie exacte, actuale si complete din toate punctele de vedere.

In cazul in care una sau mai multe informatii din cele de mai sus se schimba, te rugam sa ne anunti la contact@charmeboutique.ro.

Parola contului trebuie sa fie unica si pastrata in siguranta. Pentru orice incalcare a securitatii sau a utilizarii neautorizate a contului tau, te rugam sa ne anunti imediat.

Nu esti obligat(a) sa furnizezi datele, dar acestea sunt necesare pentru finalizarea unei comenzi. Refuzul tau determina anularea comenzii.

In cazul in care datele personale sunt incorecte sau se modifica, te rugam sa ne anunti la contact@charmeboutique.ro.

Politica de confidentialitate nu se aplica diverselor website-uri partenere. Charmeboutique.ro nu se considera raspunzatoare pentru eventualele date sau informatii personale pe care le directionezi catre o a treia parte.

Te rugam sa citesti Politica de Confidentialitate ale oricaror alte companii sau organizatii inainte de a te inscrie.

Datele furnizate de utilizatori vor fi folosite pentru a trimite informatii despre promotiile si noutatile de pe Charmeboutique.ro. Datele pe care ni le furnizezi nu vor fi facute publice si nu vor fi transmise tertilor, in scopuri de marketing, fara consimtamantul tau.

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze verificari in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Poti oricand opri transmiterea informatiilor despre promotiile si noutatile de pe site-ul Charmeboutique.ro si poti solicita stergerea datelor personale din baza de date. In cazul in care doresti acest lucru, te rugam sa ne anunti la contact@charmeboutique.ro.

0
    0
    Cos de cumparaturi
    Cosul tau este golVezi magazin