Charme Boutique

Produsele noastre

Echilibrul dintre contemporan, clasic, piese de baza si alegeri indraznete este doar unul dintre motivele pentru care trebuie sa vizitezi Charmeboutique.ro in fiecare zi. Ne asiguram de fiecare data ca la Charme Boutique gasesti intotdeauna ceea ce cauti, indiferent de stil sau de ocazie si iti oferim cele mai bune solutii de stil.

Modelul de business. Procesul de livrare

“De ce trebuie sa astept atat de mult pana primesc comanda?” este una dintre cele mai frecvente intrebari ale membrilor nostri.

Timpul necesar pentru crearea produselor depinde de designerul fiecarui produs. Confirmarea comenzii se face abia in momentul in care reprezentantul Charme Boutique va confirma telefonic termenul de realizarea a acestuia.

Pentru a ne asigura ca produsele comandate indeplinesc standardele de calitate, acestea ajung in depozitul nostru pentru verificare. Dupa control, fiecare produs este reimpachetat si trimis catre voi. Procesul este unul de durata, insa ne vom asigura de fiecare data ca asteptarea a meritat, oferindu-va cele mai inspirate alegeri, la cele mai bune preturi.

Metodele de livrare

  • Livrare prin Curierat Rapid

Coletul va ajunge la adresa mentionata in comanda si va fi inmanat personal destinatarului de catre curier. Important! In zonele/localitatile unde curierul nu ajunge, livrarea se va face prin Posta Romana.

  • Livrare prin Posta Romana

Intre 3 si 5 zile de la confirmarea comenzii vei primi in cutia postala un aviz prin care esti informat de sosirea coletului la oficiul postal de care apartii. Din acel moment ai la dispozitie 10 zile pentru a te prezenta la oficiul postal (cu buletinul de identitate si, eventual, cu avizul), solicitand ridicarea pachetului. Trebuie avut in vedere faptul ca, dupa 10 zile de neprezentare, Posta Romana returneaza coletul expeditorului.

Pentru a evita aceste situatii te rugam ca, in 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, sa mergi la oficiul postal indicat in adresa de livrare, pentru a intreba de colet/pentru a ridica pachetul, indiferent daca ai primit sau nu un aviz in cutia postala.

  • Ridicarea coletului din magazinele Charme Boutique dupa confirmarea comenzii de catre operator.

Charme Boutique livreaza gratuit produsele achizitionate din magazinul online de minimum 500 lei.

Orice produs achizitonat poate fi returnat in 10 zile de la primirea acestuia, fara taxe suplimentare sau penalitati/sanctiuni, cu conditia sa fie rambursat fara defecte, nepurtat, nedeteriorat, impreuna cu toate accesoriile originale (ambalaj, huse de protectie, etc), precum si insotit de bonul fiscal in original. Costul rambursarii produselor cade in sarcina clientului. Daca toate conditiile referitoare la returnarea produselor sunt indeplinite, pretul acestora se va restitui in maximum 30 de zile calendaristice.

Schimbarea unui produs este posibila o singura data si implica prezenta fizica a clientului intr-unul din magazinele din reteaua Charme Boutique. Produsele pot fi schimbate numai in situatia in care marimea acestora nu este potrivita cu marimea purtata efectiv de client si numai in termen de 10 zile de la livrare.

0
    0
    Cos de cumparaturi
    Cosul tau este golVezi magazin