Skip to main content

Genti de mana – ce modele purtam in 2014

Printre gentile moderne din vara 2014 intalnim rucsacuri, genti cu franjuri sau de dimensiuni mari. Sa vedem cateva sugestii ale designerilor Aperçu  pentru cele mai tari tendinte ale modei in genti de mana pentru vara 2014:

Genti combinate cu tinuta
Una dintre cele mai tari tendinte din acest sezon este o combinate de stil, design, model si tesatura a gentilor de mana cu aceste haine. Proaspete, estivale care merita sa le incercati.

Amestec de detalii
Varietatea de materiale si combinatii de stil in genti pentru vara 2014 este imensa. Gama cuprinde modele de sarpe (sau alte reptile) din piele, metalic, sclipitor detalii stralucitoare, catifea, capse, margele, franjuri, cristale, broderii etc.

Franjuri
Gentile de mana cu franjuri sunt interesante si foarte sic. Ele “vorbesc” despre personalitatea ta si sunt, de obicei, preferate de fashionistele mai indraznete.

Rucsac
Rucsacul este cea mai buna alegere pentru mersul pe jos, sport si alte activitati de agrement. Este suficient de mare, lasand mainile libere si merge de minune cu o tinuta sport.

Genti mari
Gentile cu dimensiuni mai mari si in forma dreptunghiulara, care nu pot fi fixate si au doua manere in partea de sus sunt ideale pentru doamnele care cred ca, cu cat au o geanta mai mare, cu atat mai bine. Gentile mari au fost, sunt si, probabil, vor fi intotdeauna la moda.

geanta maro plic piele passepartous - lateral

Passepartous – Plic Punk Diva

 

geanta piele neagra cu franjuri sophie handbags

Sophie Handbags – Black Bag

geanta piele si dantela sophie handbags

Sophie Handbags – Mini Shoulder Bag

plic imprimeu si piele rosie passepartous - lateral

Passepartous – Plic Punk Diva

Related News

Trend bleu deschis – cand si cum il purtam

5 piese de rezistenta pentru garderoba ta

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *