Skip to main content

Dantela, materialul vibrant al rochiilor tale

Dantela a fost pentru mult timp un element decorativ pretuit in industria modei, mai ales cea dedicata mireselor. Iubita pentru manopera delicata si modelele aerisite, dantela a fost purtata ca ornament inca din secolul al-XV-lea.

Rochiile cu dantela, Aperçu, confera feminitate si fluiditate romantica. Coco Chanel spunea despre dantela ca „si-a pastrat caracteristicile unei elegante pretioase, luminozitate si lux”, fiind preferara si azi in tinutele chic pentru evenimentele speciale. De la o seara cu prietenele, la o cina romantica impreuna cu iubitul sau chiar o nunta, dantela confera vibratie intregii tinute.

Rochiile din dantela sau cu insertii de dantela sunt versatile si pot conferi atat un look romantic, dar si unul elegant. Dantela poate fi tricotata sau crosetata, innodata, tesuta sau fabricata prin metode speciale.

Fii indrazneata si combina transparenta eleganta a dantelei cu fluiditatea unui material ce se muleaza pe formele corpului pentru a evidentia rafinamentul texturilor si formelor incorporate. Designerii Aperçu au creat rochii ce pun in valoarea orice silueta si se potrivesc mai multor tipuri de evenimente. Paleta coloristica a rochiilor cu dantela te ajuta sa-ti exprimi individualitatea. O rochie cu dantela in partea de sus si o fusta din tul, deasupra genunchilor, exprima finete si romantism, daca este purtata la o cina cu iubitul, sau inocenta unei seri alaturi de prietene.

Cel mai important lucru de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi o rochie cu dantela, este ca aceasta sa fie confortabila si sa-ti permita sa te misti. Accesoriile pentru o rochie cu dantela trebuie alese cu grija. Dantela este un material foarte ornamentat, astfel ca bijuteriile nu trebuie sa diminueze detaliile si frumusetea rochiei, ci sa fie simple, elegante, romantice. Un colier delicat sau o bratara pot completa look-ul.  Alternativ, poti renunta la accesoriile pentru gat sau mana si sa porti doar o pereche simpla de cercei, tip bob.

Atena Popa – Fusta dantela

Atena Popa – Fusta dantela

L’armoire – Rochie tulle si dantela

L’armoire – Rochie tulle si dantela

Orlette – Rochie organdina

Orlette – Rochie organdina

Ailes – Rochie dantela roz

Ailes – Rochie dantela roz

Related News

Tredurile sezonului rece !

Sandale senzationale pentru vara 2014

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *