Skip to main content

Cum sa pari inalta fara sa porti tocuri

Daca esti mica de inaltime, cel mai probabil iti sacrifici confortul pentru a castiga cativa centimetri. Tocurile sunt elegante si sexy, insa daca le porti toata ziua, iti vor provoca dureri. In plus, nu toata lumea reuseste sa merga bine cu astfel de pantofi. Descopera cateva sfaturi oferite de Charme Boutique pentru a parea mai inalta, fara sa porti tocuri.

Fii atenta la postura!

Felul in care mergi iti influenteaza foarte mult inaltimea. Stai cat mai dreapta, pentru a crea iluzia unei siluete lungi. Chiar daca obisnuiesti sa mergi usor aplecata, invata sa iti indrepti spatele. Va fi mai greu priemele zile, dar odata ce te obisnuiesti, totul va veni de la sine!

Alege dungile verticale

Dungile verticale sunt indispensabile cand vrei sa arati mai inalta. Pantalonii cu un acest tip de imprimeu, te fac sa castigi cativa centimetri, mai ales daca alegi o forma si culoare potrivita a dungilor ( combinatia alb negru nu va da gres niciodata ).

Evita gentile mari

Gentile mari sunt practice, dar te vor face sa pari si mai mica de inaltime. Alege, in schimb, marimi mici sau medii, care iti vor pune in valoare silueta. Cea mai buna alege este geanta mesager, pentru ca linia care iti taie corpul va da impresia ca esti mai inalta.

Incearca platformele

Daca ti se pare ca nimic nu te avantajeaza, schimba tocurile cu platforme, care iti vor oferi o stabilitate mai mare. Pe langa faptul ca iti vor da cativa centimetri, te vor face sa te simti si confortabil.

rochie roz pudrat Coup de Foudre

Ailes – Rochie roz orchid

Related News

Sandale senzationale pentru vara 2014

Nullam tincidunt

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *