Skip to main content

Cum porti jacheta in functie de forma corpului

Jacheta are un rol extrem de important in compunerea unei tinute, mai ales toamna. Stim ca te pregatesti de cumparaturi pentru noul sezon, asa ca, Charme Boutique iti ofera cateva ponturi despre tipul de jacheta care ti se potriveste in functie de forma corpului.

Jacheta pentru mignone. Daca un trenci iti vine pana la glezna, nu ai motive de ingrijorare. Exista multe jachete potrivite siluetei tale. Una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face este sa cumperi o jacheta prea larga, ce iti acopera corpul. Opteaza pentru un model scurt, care scoate in evidenta silueta ta mica.

Silueta dreptunghi. Tu cauti sa adaugi formei siluetei tale, iar cel mai bine iti va sta cu o jacheta care se strange in talie. In plus, cauta sa iti scoti in evidenta punctele tari ale corpului tau. De exemplu, volanele sunt perfecte pentru zona pieptului, iar buzunarele vor atrage atentia asupra soldurilor tale. Aceste detalii vor da volum vormei tale dreptunghiulare.

Silueta clepsidra. Tie nu iti lipsesc formele, asa ca nu are rost sa imbraci o jacheta care sa iti ascunda formele. Cel mai bine vei arata intr-o jacheta cu o curea in talie si pana la genunchi. Este important sa iti scoti in evidenta talia subtire, altfel frumusetea siluetei tale nu se va vedea.

Silueta para. Daca ai cateva kilograme in plus in zona soldurilor, vei vrea sa le acoperi. Important este sa iti conturezi talia si sa alegi modele pana la genunchi. O modalitate prin care poti atrage atentia in partea de sus este sa porti glugi sau aplicatii de blana la guler.

Silueta mar. Daca intri in aceasta categorie, cel mai bine iti va sta cu o jacheta care se strange sub bust. Evita-le pe cele cu volum in partea de sus, pentru ca vor evidentia defectele tale. O alta optiune sunt capele, in tendinte in aceasta toamna.

Related News

Camasa masculina. Cum o purtam ?

Ce purtam in toamna-iarna 2014/2015 ?

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *