Charme Boutique

  • Plata cu numerar la livrare / ridicare de la sediu

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul nostru.
Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

  • Plata online

Plata online se realizeaza prin intermediul cardurilor de credit/debit. In cazul optiunii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele BCR, iar www.charmeboutique.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. Cardurile acceptate sunt Visa, Mastercard, American Expres.

Preturile afisate pe siteul Charmeboutique.ro sunt exprimate in lei si reprezinta pretul final de vanzare. Preturile sunt stabilite in momentul in care produsele sunt expuse pe site si ne rezervam dreptul de a le modifica fara notificarea prealabila sau ulterioara a persoanelor care utilizeaza site-ul.

Modificarea preturilor nu va afecta comenzile in curs de procesare.

Precizam ca preturile produselor nu includ taxa de transport, cu exceptia situatiei cand este specificat in mod distinct acest lucru. Livram coletul gratuit doar in cazul comenzilor mai mari de 500 lei, direct la domiciliu sau la birou, in intervalul orar ales de tine.

Taxele de transport sunt comunicate la finalizarea comenzii si vor aparea separat pe factura fiscala. Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si va insoti produsele comandate la adresa de livrare.

0
    0
    Cos de cumparaturi
    Cosul tau este golVezi magazin