Skip to main content

Ce purtam in toamna-iarna 2014/2015 ?

Sezonul de toamna-iarna 2014/2015 se prezinta, ca un amalgam de  imprimeuri, in culori de impact si grafisme futuriste, dar, totodata, si ca o reintoarcere la referintele retro. Nota masculina persista inca in creatiile designerilor, insa este abordata cu rafinament, prin detalii feminine si croieli de o simplitate misterioasa.

Imprimeuri – print-ul pare ca a devenit cuvantul cheie al sezonului toamna-iarna 2014/2015. Fie ca se prezinta sub forma florilor romantice sau a tuselor artistice, a clasicului animal print sau a jocurilor de linii suprapuse si cercuri retro, el devine un must!

Geometrie – Abundenta nuantelor vibrante, in forme geometrice „aranjate” haotic sau, din contra, aliniate minutios in stil retro definesc noua eleganta contemporana.

La moda – Piesele cu detalii matlasate migreaza catre prêt-à-porter in aparitii inedite, din care nu lipsesc volumele XXL sau alaturarile surprinzatoare de texturi contrastante.

Sport mania – Tocurile ametitoare au concurenta serioasa. Sneakers cu  finisaje metalice, detalii avangardiste si texturi luxoase, iti vor insenina zilele ploioase.

Daca v-am starnit curiozitatea, tinerii designeri Aperçu va asteapta cu o noua colectie toamna-iarna 2014-2015 in curand.

Related News

Invata sa porti fusta midi

Garderoba pentru vacanta

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *